CRISI


La filosofia no és més que una invitació a la moral, Parménides i Heràclit són els filósofs més importants del moviment presocràtic, i ataquen a Sòcrates, Plató i Aristòtil...mala gent del paganisme. La Grècia antiga ens va deixar el preuat legat de la democràcia. Mirant a l'exterior a través de la pluja que regalima, no veig una societat democràtica, veig abusos de poder, veig corrupció, veig mecànics amb luxosos Mercedes i metges amb un cotxe de segona mà. Si tenim en compte que el mecànic guanya 43€/hora i els metges de la seguretat social un sou més raquític, és normal la disbauxa que hi ha.
Les movilitzacions del 15-M, espero serveixin a alguna cosa, però tinc els meus dubtes, cal canviar l'abús de poder i l'egoisme de les persones. Cal posar a la gent més preparada i culta en els llocs que els corresponen i no "sotto chiamata" com diria un italià, és a dir, basta entxufats.
L'entxufat és un treballador que ha crescut molt en els darrers anys, jo crec que caldria declarar una pandemia de entxufats a l'Estat. Hi ha una desocupació que fa tremolar, i si tenim en compte que l'altra part dels desocupats no figuren perquè estan fent un curset del Inem....arribem a una cifra tràgica. Bé, així està la meitat del pais, l'altra meitat té una feina en precario i la resta està entxufada perquè té un cusí al PP, o al PSC, o al partit de turno, o en alguns casos, perquè la dona treballa molt bé a sota la taula del cap. Fan passar les hores....i a la fi arriben els diners del sou però aquest sou no ha produit una merda a la llarga del dia...i és aqui quan es presenten els problemes.
El sistema de treball està fet una merda, i els politics si tinguessin dignitat, com en la antiga Roma, no haurien de dimitir, si no de suicidar-se, com feirn en el temps de Cleopatra i Marco Aurelio.

Comentarios

Entradas populares