RECULL DE TEXTES DE LLIBRES / TROZOS DE LIBROS / PEZZI DI TESTI DI LIBRI PART I

"El año de mis noventa años quise regalarme una noche de amor loco con una adolescente virgen. Me acordé de Rosa Cabarcas, la dueña de una casa clandestina que solía avisar a sus buenos clientes cuando tenía una novedad disponible. Nunca sucumbí a ésa ni a ninguna de sus muchas tentaciones obscenas, pero ella no creía en la pureza de mis principios. También la moral es un asunto de tiempo, decía, con una sonrisa maligna, ya lo verás"

Libro: "Memorias de mis putas tristes"
Autor: Gabriel García Márquez

"Va passar el novembre, va passar el dia d'Acció de Gràcies, va arribar l'hivern, i la neu, van arribar les vacances escolars i, finalment, el Nadal, i va passar, i el Cap d'any, i va passar. Van passar unes quantes setmanes de lent retorn a la rutina, uns quants diumenges tediosos de silenci davant el televisor i alguna escapada al parc amb els nens quan el fred ho permitia. Una temporada sense daltabaixos i sense empitjorament ni millores. El malalt es mantenia estable dins la gravetat; mantenia les constants, però poca cosa més. El paisatge de la meva vida s'estenia cap a l'horitzó del futur monóton i àrid com un desert".

Llibre: "TENDRA ÉS LA NIT"
Autora: Sílvia Manzana.

"Daba tanta importancia al dinero, sobre todo al dinero ganado, que, el comprobar lo difícil de conseguirlo, le agradaba. Como era su dios, su ídolo, de darse demasiado fácilmente, le hubiera parecido mal. Un paraíso conseguido sin esfuerzo no entusiasma al creyente; la mitad, por lo menos, del mérito de la gloria está en su dificultad"

Libro: "El árbol de la ciencia"
Autor: Pio Baroja

"C'è un momento nella storia di ogni famiglia in cui si appare felici a se stessi. Magari non lo si é affatto. Ma lo si porta scritto in faccia: io, famiglia da poco composta, sono nella mia pienezza e necessità, sono il cibo per l'occhio altrui, sono la carne terrena che imita la carne divina, sono la Famiglia nella sua beatitudine terrena. La si lascia stampata nelle fotografie questa felicità, sprizza dagli occhi, dai vestiti, dall'unità interna, da quel chiedersi, cercarsi, spingersi, annusarsi che abbiamo in comune con gli animali"

Libro: MARAINI BAGHERIA
Autrice: Dacia Maraini

Comentarios

Entradas populares