OBVIETATS D'UN DIUMENGE TEDIÓS I PLUJÓS

Hi ha persones que neixen amb una predisposició innata per a saber-se fer el llit, i n'hi ha d'altres, com és el meu cas que fem uns embulls amb el llençol, la vànova i les flassades que no prometen res de confortable, suposo que això anirà lligat amb una determinada habilitat manual, i també suposo que en aquesta predisposició no hi intervé per res la classe, ni la riquesa, ni l'educació, ni el grau d'ignorància.
La voluntat contundent d'analfabetisme d'algunes persones, fa que siguin més conscients i lúcides, que tinguin un sentit comú acusadísim, i unes condicions de força i audàcia per a la vida infinitament superiors a les de la immensa majoria, mediocre i il·lustrada.
Ara mateix estan jugant "los leones" de l'Athlètic de Bilbao i els culés del Barça, i ho fan precisament aqui a Bilbao, al camp de San Mamés. Ja trobava jo a faltar un partit de la lliga del futbol, és un dels plaers espirituals i morals que es poden degustar físicament, es tracta de crear un xivarri tots plegats, no cal ni encendre la televisió, ja saps quin equip ha marcat gol pels crits dels veïns. Sense perpellejar, com si ens estiguessim sotmentint a una absorció hipnótica, els aficionats senten una batzegada forta al cos cada cop que una jugada sort al revolt del desitjat. Jo crec que la claror làctia d l'alba no seria la mateixa sense la lliga de futbol.
Sota l'il·luminació anèmica d'una llum de baix consum esquinço l'avorriment d'un diumenge tediós, plujós, somort, opac i, a sobre, amb partit de rerefons...menys mal que em queda imaginar el sol rutilant mentre les gotes dels ruixats d'aquests primers dies de Novembre rellisquen finestra avall.
Aupa Athletic o força Barça han provocat aquest monòleg incoherent i barrejat que té només un objectiu de lliurança, així em mantenc absent de la realitat més immediata, fan l'efecte de sedant.

Comentarios

Florenci Salesas ha dicho que…
M'ha agradat molt aquesta entrada. feia temps que no et deia res i avui, mira, m'ha inspirat de saludar.

Jo mateix sóc una catàstrofe en el tema de fer llits. Amb el que ja ratllo la condemna total és quan faig la llitera de dalt a on hi dorm el meu fill. ja ho sé que hauria de començar a fer-lo ell, però sóc un tou impacient i ho acabo fent tot jo.

La part final quan parles del partit retransmès via veïns és de les més maques que he llegit al respecte d'aquest tema. Felicitats!
Mercedes Lázaro ha dicho que…
Gràcies pel comentari Florenci, fa molts de temps que no parlem. Espero estiguis bé. Una forta abraçada.

Entradas populares