LA MORT DE O(S)AMA

Ha mort Osama Bin Laden...jo em trobo a Gènova, Itàlia, i vosaltres? Adolf Hilter també va morir un dos de maig, però de 1945, casualitats de la vida. No puc dedicar massa temps a aquest post perquè fa sol i haig de viure la vida i gaudir dels bons moments quan es presenten.
La questiò però que preocupa als humans és: ha mort Osama?? perquè ara i no abans???Obama no ha assolit massa objectius i això "le viene de perlas" o "como anillo al dedo" o podeu afegir la frase que abans us vingui al cap. La foto del cadàver gràcies a la explotada professiò del periodisme ha quedat més que clar que es tracti d'un fotomontatge però estimats i estimades, si Bin Laden no hagués mort, ja seria en tots els nostres televisors dient: ep!!! sòc aqui imbècils, què coi dieu??? Aleshores què ha passat?? Jo tinc una teoria: l'han massacrat a colps, pum pum pim pam i el cos ha quedat completament destrossat, no es podia fer veure perquè la reacciò seria massa fort, per haver de llençar-lo al mar...us podeu imaginar la situaciò del cos.
Ara hi ha gent que es pregunta: justicia o assassinat? No és aquesta la pregunta, d'aquest senyor n'estavem ja tips tots, i era un boig molt perillòs. La pregunta és: perquè ara i no abans?

P.S. Queda escrit en català per motius de seguretat. Disculpeu els possibles errors.

Comentarios

Entradas populares