SEXE I AMOR

Avui deixaré les estructures sintàctiques complexes, les basardes conegudes, la piuladissa incessant d'ocells i les emocions que brollen d'endins per donar unes pinzellades al concepte sexe amb la senzillesa de les paraules presents en el dia a dia quotidià, és a dir amb una semàntica sense contradiccions.
La meva família, que no llegeix el que escric perquè no entén res i s'ha avorrit de l'inexactitud del traductor google, sempre s'ha oposat a l'educació sexual, però per sort, vaig nèixer en una època en la que l'informació està a l'abast de tothom i de manera fàcil podem trobar documentació sobre qualsevol assumpte que ens tingui encuriosits. El col·legi en el que vaig crèixer i estudiar i que ha presenciat la meva transformació física i espiritual de nena a dona, tampoc ha sigut un lloc on poder interioritzar el concepte del sexe i els seus enllaços a d'altres arguments com l'amor o la passió forassenyada, potser també perquè els sants i els crucifixos intimidaven la conversació.
Agraeixo als meus pares la meva existència i evidentment d'altres coses que no venen al cas, al meu col·legi hauria d'agraïr la disciplina i la perseverància en els estudis, però segons quines coses me les he fet totes sola, com penso molts dels que teniu el coratge de perdre els temps llegint els meus escrits.
Pam a pam, he aprés que el sexe no té res a veure amb l'amor, es poden mantenir pràctiques sexuals sense que hi hagi amor, en ocasions, fins i tot gratuitament. D'altra banda, també es pot estimar un altre ésser sense sexe, i aqui podem posar com exemple l'amor de les monges cap a Déu i dels propietaris de mascotes cap a aquestes.
Bé, resumint, la meva conclusió gràcies al recull d'informació i a les experiències viscudes al llarg dels meus trentacinc anys en aquest terreny perillós i fosc per alguns sectors de la societat, és que estic ufanosa de no haver comés l'error amb l'edat en la que la meva mare va institucionalitzar el seu amor i passió pel meu pare, vint-i-dos anys, de pensar que havia trobat totes dues coses (amor i sexe) en una persona, perquè m'hauria equivocat, n'estic segura.
A partir d'ara que ja tinc una edat en la que no tinc res clar, el que penso fer és no llegir més informació sobre sexe, estimar i deixar-me estimar per qui em faci feliç, per qui em faci plorar de tant riure i disfrutar-lo.

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Mercè escriu:
"A partir d'ara que ja tinc una edat en la que no tinc res clar, el que penso fer és no llegir més informació sobre sexe, estimar i deixar-me estimar per qui em faci feliç, per qui em faci plorar de tant riure i disfrutar-lo."
A veure si t'enamoraràs de Fernando Esteso.... que tinc clar que et faria plorar de riure però no se si el disfrutaries.....
No se qui va dir una frase absolutament certa: "el gust pel sexe es proporcional a les ganes de tenir ganes". Això és l'ABC, el quid de la qüestió....
Enric Berneda ha dicho que…
És cert que amb els anys cada vegada saps menys el que vols. Però sempre et queda el consol de saber el que NO vols (segons diuen els savis). Però arriba un moment en que no saps (si saps) el primer o el segon, jaja, i llavors no et queda res que abstenir-te d'emetre sentències prodigioses.

És llavors quan et fas amic del vent, de les hores, de les passejades, dels casuals encontres... i et desempallegues d'aquelles ambicions que et neguitejen, que fan que no visquis pensant el que hauries pogut ser.

Les ganes sexuals podrien ser aquestes: les d'obrir-te a un món on el temps i l'espai orientat a resultats deixen de tenir importància, i deixar que la vida et faci l'amor, i tu a ella, recíprocament.

¡Salutacions, Mercè! Sempre t'havia sentit i m'encuriosia el to aninat de la teva veu, però ara ja sé on trobar els teus pensaments.
Mercedes Lázaro ha dicho que…
Salutacions i gràcies a tots dos pel seguiment!!

Entradas populares